Nr 1

Blue Superstar Erectiepillen

Wil jij ook graag nachtenlang doorgaan met je geliefden. Maar laat het gereedschap het soms wel eens afweten.

Blue Superstar Erectiepillen bevat een krachtige combinatie van oude en wereldwijde ingrediënten om uw prestaties te verbeteren wanneer het telt.

De ingrediënten zijn verzameld van over de hele wereld. Het is klinisch bewezen dat ze langdurig de verschillende gebieden van de seksuele prestaties helpen te stimuleren. De effectiviteit is te danken aan haar afgemeten mix van speciaal geselecteerde ingrediënten. Deze krachtige natuurlijke ingrediënten helpen om de bloedstroom te verhogen naar de penis. Het helpt mannen om een sterkere, duurzamere groei te realiseren.

Nr 2

Pjur Superhero Performance Spray

Wil jij jouw geliefden niet teleurstellen, voorkom dan een vroegtijdige zaadlozing.

Verricht een heldendaad tussen de lakens met Pjur Superhero Performance Spray! Deze speciale spray laat jou eindeloos doorgaan voor avonden en nachten om nooit te vergeten. Spray eenvoudig een beetje Performance Spray op je penis en voel je onverslaanbaar. Superhero Performance Spray geeft een aangenaam fris gevoel en is veilig om te gebruiken in combinatie met latex condooms.

Nr 3

HOT EXXtreme Libido Stimulerende Capsules Voor Vrouwen

Heb jij wel eens verminderde zin in seks en een lusteloos gevoel?

Maar wil jij je partner niet teleurstellen en wil je net even wat meer geven…

Neem dan de libido stimulerende capsules voor vrouwen. De werkzame bestanddelen in deze libido pillen werken direct in op de libidosensoren en geven 1 à 2 uur na inname een merkbaar verhoogde zin in seks. Voel jij je wel eens lusteloos of heb je last van verminderde seksbehoefte, geef je lichaam dan deze extra impuls. Voor een gebalanceerd seksleven zijn deze capsules libido stimulerend voor vrouwen de perfecte oplossing.

Nr 4

Sperma Verbeteraar – Cum Plus

Hebben jij en je partner ook een grote kinderwens.

Dan is het goed om te zorgen dat je sperma in topconditie is.

De sperma verbeteraars cum plus zorgt niet alleen voor een gezonder sperma, maar het stimuleert ook de productie van het sperma. De tabletten ondersteunen het testosterongehalte op een natuurlijke wijze. Ze hebben een positief effect op de vruchtbaarheid, de seksuele organen en op het algemene lichamelijke welzijn. Wanneer je de tabletten regelmatig inneemt draagt het bij aan een gezonde spermakwaliteit en de stimulatie hiervan.

Nr 5

Pjur Original Massage- en Glijmiddel

Wil je ook dat het allemaal lekker soepeltjes verloopt tussen de lakens.

Laat je fantasie de vrije loop er zijn geen grenzen meer aan je fantasie en plezier.

Gebruik dit multifunctionele glijmiddel van Pjur. Je kunt het gebruiken als een massagegel, als glijmiddel en als body- en huidlotion. De Pjur® Original is een op siliconen gebaseerde formule en heeft zeer positieve glij-eigenschappen en samenstellingen die geen irritatie veroorzaken. Pjur® plakt niet en droogt niet uit. Het is duurzaam in gebruik door de handige druppel dispenser en gaat hierdoor lang mee. Het is geur- en smaakloos. Pjur Original is een van de meest verkochte glijmiddelen op siliconenbasis ter wereld. Niet giftig en het is veilig te gebruiken in combinatie met condooms en latex producten.