Nr 1

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Werelds meest bekende speeltje.

Daarom met stip op nummer 1.

Dit sexy hightech speeltje brengt je op een geheel nieuw genotsniveau! De Satisfyer Pro 2 stimuleert de clitoris zonder enig contact door gebruik te maken van een innovatieve technologie. De onderdruk in combinatie met de ritmische pulsaties masseert de clitoris op onvoorstelbare manieren en leidt tot adembenemende hoogten. Maar liefst 11 spannende en krachtige standen, van teder tot intensief, geven een geweldige stimulatie en maken van de Satisfyer Pro 2 een bijzonder speeltje waar je niet omheen kan.

De Satisfyer Pro 2 is waterdicht en zorgt voor nog intenser plezier onder de douche of in het bad. Niet alleen dat, hij is ook nog eens fluisterstil tijdens het gebruik. Het voelt superzacht aan op de huid en dankzij zijn bredere rand heb je een optimale controle. Door de contactloze stimulatie ontstaat een nieuw orgasmegevoel en het risico op overmatige stimulatie wordt geminimaliseerd.

Nr 2

Doxy Massager Original – Roze

Durf jij de uitdaging aan?

Weet waar je aan begint… Dit is niet zomaar een stimulator, dit is een trillend megamonster, met flexibele kop. Hij is zó sterk, dat je er gemakkelijk spieren mee lostrilt die al jaren vastzitten. Dus, leg je ‘m op je intieme, erogene zone, dan gaat er echt een schokgolf door je lijf. Maar doe dit niet op volle speed want dan vlieg je gegarandeerd tegen het plafond aan. Ben jij toe aan zo’n spannende uitdaging? Geef je dan nú over aan de Doxy Massager Original (voorheen de Doxy XXL).

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, paars en roze.

Nr 3

Meta – Rabbit Vibrator

Met de Rabbit vibrator geniet je van de extra rabbit stimulatie, de 2 konijnenoortjes die jouw veel plezier zullen opleveren.

Mismatch of niet, Meta is een kleurrijke verschijning tussen de Rabbit Vibrators! Deze krachtpatser heeft maar liefst 3 sterke motoren, 12 rotatiestanden en 13 vibratiestanden. Het prikkelt al je zintuigen met zijn looks en kunnen. Stimuleer met Meta je G-spot en clitoris tegelijkertijd en geniet van het fijne gevoel van de roterende functie. Daarnaast kun je de vibraties en rotaties ook apart van elkaar uitschakelen en bedienen. Laat elke regel los en laat je kleuren barsten! Meta is op te laden met een eveneens kleurrijke USB-kabel.

Nr 4

Pillow Talk – Sassy G-Spot Vibrator – Roze

Ben je ook altijd opzoek geweest naar je G-spot ga verder op ontdekkingsreis met deze geweldige G-spot vibrator van Pillow Talk.

Ontdek en stimuleer je G-Spot met de Sassy G-Spot Vibrator van Pillow Talk. Deze krachtige vibrator heeft een ronde en gebogen kop waarmee je je meest gevoelige plekken makkelijker kunt bereiken. De vibraties zijn traploos regelbaar waardoor je eenvoudig kunt schakelen naar een hogere stand. De G-spot vibrator is waterproof en oplaadbaar en wordt geleverd in een luxe verpakking.

Nr 5

Senzi Vibrator

Vrouwen hebben altijd geweten dat de beste manier om zichzelf te plezieren is met de cirkelvormige beweging van een vingertop. Senzi maakt die bewezen beweging nog beter, zodat je een breed scala aan nieuwe, heerlijke sensaties kunt ervaren. De Senzi vibrator is een prachtig vormgegeven pinpoint vibrator waarmee je al jouw gevoeligste plekjes gericht kunt stimuleren.

Hij is voorzien van 12 verschillende vibratiestanden die makkelijk in te stellen zijn met de knop op het handvat. De vibrator wordt geleverd met een luxe opbergkoker zodat je de toy veilig op kunt bergen. Ook maakt dit het mogelijk om de vibrator discreet mee te nemen in je tas. De Senzi vibrator is volledig waterproof, zodat je hem ook mee kunt nemen in bad en onder de douche.